Videochat

Pentru a lucra ca model intr-un studio de videochat nu este nevoie de o pregatire de specialitate, insa ar fi bine sa stiti cateva lucruri esentiale. Pentru ca felul in care te prezinti este important, trebuie sa respectam o anumita conduita. Pana la urma, imaginea si personalitatea sunt singurele generatoare de profit.

Invatarea limbii engleze

Inainte de orice training sau tratament de infrumusetare recomandat (desi ramane la latitudinea voastra daca aveti nevoie de unul) este nevoie de o minima pregatire din punct de vedere al limbii engleze, pentru ca reprezinta singurul mijloc de comunicare cu utilizatorii care acceseaza site-urile de profil. Iti sugeram sa ai cateva cunostinte de limba engleza in momentul in care te prezinti la un interviu pentru jobul de model intr-un studio de video chat. In functie de nivelul la care esti, vei primi sfaturi despre cum si ce ai putea sa imbunatatesti. De cele mai multe ori, cursurile de specialitate sunt decontate sau chiar organizate in cadrul studioului.

Va recomandam sa acordati seriozitate maxima acestui pas, deoarece comunicarea este esentiala. Este adevarat ca barbatii vor sa admire frumusetea si senzualitatea unei femei, dar inteligenta este trasatura determinanta, iar scopul vostru este sa atrageti cati mai multi utilizatori si sa ii faceti sa revina. Nu uitati ca principala calitate a curtezanelor de la Venetia era inteligenta, iar aristocratii si nobilii vremii erau in stare sa cheltuiasca averi fabuloase doar pentru a le intra in gratii.

Machiajul si coafura

Fiecare femeie stie sa se machieze in stilul sau dar, in acest domeniu, de multe ori, machiajul si coafura trebuie sa fie profesioniste sau cel putin sa para asa - sfaturile cele mai bune le poti invata doar de la profesionisti. Pentru aceasta, inainte de a lucra ca model, desi nu este nevoie sa urmati cursuri de make-up si hair style, pentru a va pune in valoare cat mai bine calitatile, trebuie sa invatati sa va ascundeti defectele cu eleganta. Sfaturile sugerate va sunt utile si in viata de zi cu zi, pentru ca este intotdeauna placut sa va simtiti frumoase. Un sablon universal spune ca nu exista femei urate, ci doar neingrijite - este cat se poate de adevarat.

Stilul vestimentar

In acest mediu, stilul vestimentar spune multe despre voi ca persoane si este important pentru succesul vostru ulterior. Atunci cand sunteti puse in situatia sa va alegeti hainele cu care veti performa, trebuie sa fiti in masura sa va orientati corect - articolele vestimentare care va avantajeaza si care va scot in evidenta formele, intr-un mod placut si atragator, evitand pe cele care va fac terne si va infunda in anonimat. Cu ajutorul unui trainer, veti putea sa alegeti corect si veti arata mai bine atat in mediul online - mai exact, atunci cand lucrati -, dar si in timpul liber.

De asemenea, pe langa aceste sfaturi pregatitoare un plus ar fi sa va documentati si cu privire la subiectele de actualitate, de interes general, astfel incat sa puteti sustine un subiect de conversatie cu utilizatorii si sa ii faceti sa stea cat mai mult cu voi. Cu alte cuvinte, trebuie ca discutiile sa fie antrenante, trebuie sa aratai implicare si inteligenta - este si definitia activitatii de videochat in sine.