Testimoniale

Am cerut cateva pareri din partea modelelor noastre, care sa exprime cat mai obiectiv activitatea in cadrul Topaz Studio.

Lucram impreuna de 2 ani. Ce mi-a placut in Topaz Studio este gradul de implicare al trainerilor si al managerului. Este incredibila deschiderea si comunicarea de care dau dovada, un mare plus pentru modelele ce doresc sa-si creasca veniturile. Sunt atenti la tot ce apare nou si intotdeauna tin pasul, atat tehnologic, cat si ca metode de lucru, cu noile cerinte ale clientilor nostri. Am ajuns de la 1.000 de dolari pe luna acum 2 ani, la 2.500 - 3.000 de dolari pe luna in prezent.

Georgiana, 27 de ani, Bucuresti

Sunt aici de cateva luni. Am inceput sa fac videochat pentru ca am fost extrem de dezamagita de angajatorii mei din trecut. Am 28 de ani si cateva experiente profesionale neplacute. N-am intalnit niciodata un management care sa te plateasca intotdeauna la timp. In aceste cateva luni am invatat ca pot sa ma bazez pe veniturile obtinute in ziua de plata, fara nicio zi intarziere, chiar si inainte, daca am avut nevoie. Stiu ca si colegele mele au beneficiat de acelasi tratament si consider ca intr-o lume in care ritmul de viata este atat de alert, seriozitatea si profesionalismul joaca rolul cel mai important.

Andra, 28 de ani, Bucuresti

Sunt studenta anul 3 la ASE in Bucuresti. Am inceput aici acum 1 an. La momentul respectiv, locuiam intr-un camin studentesc si practic era un chin sa ma descurc. Fara sa ma gandesc la haine dragute sau distractia pe care toti o meritam la aceasta varsta, mi-era greu sa ma gandesc ca pot sa fac mai mult de scoala in sine. Topaz Studio s-a ocupat de mine de la inceput pana acum, oferindu-mi posibilitatea sa-mi gasesc un apartament elegant, mi-a permis sa-mi ajut familia, sa merg cat mai des sa-i vad si sa-mi pot acorda cateva zile libere atunci cand eram in sesiune. Pentru mine, veniturile obtinute aici au insemnat independenta financiara. Pot acum sa ma gandesc chiar sa investesc in viitorul meu, eventual sa-mi deschid o afacere proprie, sa fac ce-mi place mai mult.

Laura, 22 de ani, Alexandria

Eram extrem de suspicioasa in legatura cu activitatea de videochat. Ma gandeam ca o sa ma lovesc de tot felul de probleme legate de expunerea mea ca model in online. Stiam ca societatea catalogheaza intr-un anumit mod acest tip de activitate si ma temeam sa incerc. Insa tentatia castigurilor mari m-a determinat sa-mi dau o sansa. Am dorit sa vad cum este sa faci 1.500 - 2.000 de dolari pe luna. A fost o provocare.
Topaz Studio m-a ajutat sa trec peste anumite prejudecati, iar profesionalismul de care dansii dau dovada m-au dus, de multe ori, sa depasesc 2.000 de dolari pe care mi-i propusesem initial. Este fantastic sa poti intra intr-un magazin si sa alegi din rafturi cam tot ce ai visat. Conduc o masina noua in doar 8 luni de munca, iar programul mi-l fac eu! Multumesc Topaz Studio si echipei!

Carmen, 25 de ani, Bucuresti

Pentru mine este al treilea studio cu care am lucrat pana acum si sper sa fie ultimul. Dupa doua incercari nereusite, in care nu am avut parte de o indrumare potrivita, am gasit personalul adecvat. Apreciez rabdarea de care au dat dovada trainerii de la Topaz Studio. Aproape ca-mi pierdusem speranta ca as putea sa performez la un anumit nivel. Daca in celelalte doua locuri nu reuseam sa depasesc plafonul de 500 de dolari pe luna, aici am ajuns sa casti sume pe care nici nu le visam. Am realizat ca reusita nu inseamna aspect fizic, ci inteligenta. De la luna la luna, am experimentat abordari noi, am primit toate sfaturile necesare pentru a-mi valorifica personalitatea. Si nu este o meserie usoara, concurenta este una acerba, insa cu munca si atentie, beneficiind de o atmosfera relaxata, sigura, am reusit!

Alina, 24 de ani, Bucuresti

Am lucrat 1 an intr-un videochat studio din Timisoara. Pentru ca mi-am petrecut anii de facultate in Bucuresti, intotdeauna mi-am dorit sa ma intorc acolo. Stiam ca este greu, ca va trebui sa platesc o chirie, ca va trebui sa ma bazez pe niste venituri substantiale pentru a reusi mutarea. Cu ce castigam in Timisoara era greu de crezut ca o sa ma descurc.
Din prima zi, managerul Topaz Studio a fost alaturi de mine si m-a ajutat sa depasesc toate aceste probleme. Am fost serioasa si am continuat sa perseverez, iar rezultatele au inceput sa se vada in doar cateva saptamani. E o diferenta fantastica intre cele doua studiouri, plecand de la profesionalismul colegilor la preocuparea sefilor pentru nevoile mele. Multumesc!

Livia, 25 de ani, Timisoara

N-am crezut ca poate sa fie asa greu. Insa a meritat tot efortul. La inceput, incercam sa inteleg ce as putea sa fac sa castig mai multi bani. Atentia cu care am abordat orice detaliu m-a incantat, la fel si incurajarile pe care le-am primit in fiecare zi. Mi-a dat incredere in mine, iar acum am intrat intr-un fel de rutina placuta, fara sa fac mari eforturi. Rezultatele se vad pe statul de plata. Am un copil de 7 ani si reusesc sa-i asigur tot ce are nevoie. Nici eu, nici familia mea, nu mai simtim vreo lipsa, asa cum se intampla in trecut. Stiu ca si celelalte modele sunt la fel de multumite de lucrul aici si mi-am propus sa mai raman ceva vreme pentru a-mi asigura viitorul. Merita efortul!

Cristina, 30 de ani, Bucuresti