Studio

Inainte de a prezenta Topaz Studio din Bucuresti, ar fi bine sa stim ce inseamna, de fapt, un studio de videochat. Incinte de cele mai multe ori decente, unde se lucreaza la fel ca in oricare alt domeniu de activitate, studiourile de videochat sunt locatii intime si elegante, dotate cu infrastructura necesara pentru streaming online. Ce face diferenta intre ele, in general, este atitudinea si implicarea personalului, de la manager la traineri si celelalte colege. Ca in orice alt business, succesul inseamna multa, multa munca, implicare si seriozitate. Totusi, in videochat este nevoie de multa deschidere, trebuie sa-ti elimini inhibitiile si sa fii intotdeauna deschis la lucruri noi. Asta nu ne obliga, pe de alta parte, sa facem lucruri care nu ne plac!

Topaz Studio

Aici, totul este relaxat si placut. Noi ne gandim la tot, sondam piata pentru idei noi in fiecare luna. Voi, modelele noastre, trebuie doar sa va doriti sa faceti bani! Sa ascultati cu atentie sfaturile si sa perseverati!

La noi, totul este gandit pana la cel mai mic amanunt si oricine primeste o sansa. Nu putem afla niciodata daca cineva are inclinatii pentru aceasta activitate si suntem intotdeauna increzatori in cine ne calca pragul. Ne ajuta anii de experienta si faptul ca stim toate secretele industriei. In acest tip de entertainment online, exista o piata pentru orice tipologie de model, pentru orice personalitate.

Am investit sume impresionante, atat in felul in care arata sediul nostru, cat si in infrastructura - de la reteaua performanta la calculatoare, de la webcams la facilitatile pe care le oferim colaboratoarelor noastre. Cand vine vorba despre nevoile acestora, nu facem niciodata rabat. Apreciem, pe de alta parte, munca, seriozitatea si inteligenta. Stim ca diferenta este facuta, de cele mai multe ori, de un training adecvat si de o stare de spirit diferita. Oferim libertate de miscare fetelor ce lucreaza aici, bazandu-ne pe personalitatea fiecareia dintre ele, incurajand creativitatea si acordandu-le atentie si sfaturi in fiecare etapa a procesului de invatare.

Ne mandrim cu cele mai mari castiguri din videochat dar si cu unul din cele mai elegante sedii din Bucuresti. Aproape tot ce castigam investim mai departe in imaginea si dezvoltarea companiei noastre, incercand sa tinem pasul cu ultimele tehnologii si trenduri in materie de streaming online.

Vrei sa stam de vorba? Te invitam la o cafea. Fara obligatii, fara presiune. Doar pentru a schimba cateva idei si pentru a ne cunoaste. Este o industrie in care comunicarea este cea mai importanta. Daca ti se pare ok si vrei sa incerci, iti oferim o sansa. Daca ai incercat si nu iti place, niciun fel de problema, facem plata la zi si ne strangem mana politicos. Insa nu prea renunta nimeni :)

Te asteptam!