Contact

Pentru a aplica, ne puteti suna la unul din numerele de telefon 0729.296.166 si 0761.261.101 sau puteti sa completati formularul de mai jos. De asemenea, in partea inferioara a paginii gasiti informatii despre adresa si transport, dar si o harta orientativa.

Formular de contact

Toate campurile sunt obligatorii

+ = (Efectuati operatiunea matematica - obligatoriu)

Transport si harta

Adresa noastra completa este:

Str. Caraiman, nr. 41, Bucuresti

Urmati indicatiile de mai jos pentru a ajunge la sediul Topaz Studio folosind mijloacele de transport in comun. O puteti face fie cu intermediul metroului, tramvaiului, autobuzului sau troleibuzului.

Transport

Metrou

Venind dinspre Gara de Nord, cu magistrala 4 de metrou, coborati la statia Grivita. La iesirea de la metrou, pe partea opusa a liniei de cale ferata (pe partea dreapta a strazii in directia Bucurestii Noi), va intoarceti aproximativ 150 de metri spre Gara de Nord. Faceti stanga pe str. Caraiman si inaintati 300-350 de metri pe trotuarul din partea stanga. Ne gasiti la nr. 41.

Tramvai

Cu ajutorul liniilor de tramvai 24, 42 sau 45, coborati la statia Piata Domenii sosind dinspre centru in directia Bucurestii Noi. Traversati pe partea opusa a pietei Domenii si inaintati cativa metri pentru a face apoi stanga pe strada Caraiman. Urmati strada 5-600 de metri pe partea dreapta.

Troleibuz

Folositi liniile de troleibuz 65 sau 86 si coborati in Statia Caraiman de pe bulevardul Grivita. Traversati pe partea opusa a liniilor de cale ferata si va intoarceti spre Gara de Nord circa 50 de metri, dupa care faceti stanga pe str. Caraiman.

Autobuzul

Statia Caraiman - liniile 105 si N117

Statia Piata Domenii - liniile 205, 282, 300

Urmati indicatiile oferite mai sus.

Harta