Avantaje

Avantajele unui job in cadrul Topaz Studio videochat Bucuresti

Imagineaza-ti un loc de munca, poate la fel de solicitant precum oricare alt job pe care l-ai putea contracta in conditiile actuale ale pietei din Bucuresti. Experimenteaza apoi lucrul in cadrul Topaz Studio, pentru a vedea diferenta. Motivul principal pentru care noi suntem alesi de modelele de videochat sunt legate de castigurile colosale, ce pot ajunge la 4.000 de dolari pe luna, enorm pentru nivelul de trai de la noi. Insa, pe langa aspectul financiar, fetele care decid sa lucreze cu noi sunt atrase si de modul de lucru, care nu presupune un efort fizic prea mare (nu se poate compara, de exemplu, cu un loc de munca intr-o fabrica, indiferent de tipul acesteia, unde munca fizica este mai intensa) si nu necesita studii de specialitate prealabile.

Pe de alta parte, atentia si dorinta de a invata sunt esentiale, iar engleza trebuie sa fie cunoscuta cel putin la nivel mediu, astfel incat modelele sa poata comunica cu vizitatorii. Un nivel de cunostinte generale este un mare plus, intr-o industrie in care, desi nu pare, inteligenta joaca un rol capital. Trebuie sa ne descurcam in diferite ipostaze si teme abordate de clienti, pentru ca discutiile sa se mentina antrenante iar vizitatorii sa zaboveasca o perioada cat mai lunga de timp. Este fundamentul unui astfel de site, bazat pe taxarea la minut a timpului in care de desfasoara sesiunile private.

Un model care opteaza sa lucreze intr-un studio de videochat poate fi atras si de latura flexibila a programului. Pentru ca lucram intr-un mediu dinamic, programul este, practic, non-stop. Desi incurajam modelele sa aleaga, in prima instanta, un program de 8 ore pe zi, acesta se poate prelungi, la cerere. Exista zile libere, cel putin doua pe saptamana, insa ramane la alegerea voastra daca doriti sa faceti un comision in plus. Aveti examene si vreti sa invatati? Nicio problema, stabilim de comun acord o marja de recuperare, in functie de posibilitati.

Ce ne recomanda? Profesionalismul, seriozitatea si eleganta. Trainingul este pus in prim plan, banii sunt platit intotdeauna platiti la timp, fara alte intrebari. Respectul fata de colege este esential, iar confidentialitatea este o conditie sine qua non. Insa Topaz Studio ofera si alte tipuri de bonificatii pentru colaboratori si angajati. De pilda, exista bonificatii pentru fiecare alt model adus sa lucreze alaturi de noi, iar veniturile din astfel de recomandari sunt substantiale. Avem chiar si o sauna care se poate folosi periodic de fiecare dintre modelele noastre si numeroase alte bonificatii, ce vin o data cu performanta.